woensdag 23 april 2008

Forel

De derde etappe is achter de rug. We zijn gestart met regen hoog in de bergen en zitten nu in de zon in het dal in een kleine refugio in Zubiri. Een tocht van 8 uur ´s morgens tot 3 uur ´s middags, maar wel weer veel klimmen en dalen.
De spierpijn valt mee, de vermoeidheid helemaal en ook de voeten doen het goed. De cafe con leche aan het eind maakt alles goed.
´s Avonds eten we meestal een pelgrimsmenu, een prima drie gangenmenuutje inclusief wijn voor rond de 8 euro. Gisteren hadden we forel, een ware delicatesse.
Tja, het leven is goed hier, en de wereld in Amsterdam is heel ver weg.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag lieve fans
Hier even een klein berichtje van Conny. We hebben net gegeten en de heerlijke pelgrimsmaaltijd achter de kiezen. Dat wat REggy schreef, geen spierpijn, nou na de maaltijd was het stram en stijf overal. Ik heb het vandaag toch wel een tandje zwaarder gevonden. Veel blubber, veel diepie diepie.... en ook veel afdalingen. En hoe warmer en rooier ik werd, hoe meer er in mijn rugzak moest. Kijken of er toch iets uitkan, maar ja wat dan??? Verder gaan we straks even de spieren insmeren en pitten, op naar het volgende avontuur. Liefs van ons alledrie!!

Anoniem zei

Hartverwarmende overnachtingen, gezamelijk eten, een zware klim volbrengen, fraaie verlichting, een zalige forel. Het zijn de kleine dingen die iets fraais helemaal geweldig maken.

Zo kunnen wij ook ontzettend genieten van de korte stukjes van jullie reis. Stukjes waar het respect voor de reis en de belevenissen vanaf druipt.

Stap voor stap zullen we jullie proberen te volgen en zo nu en dan proberen om jullie een hart onder de riem te steken door middel van een reactie. Ik zal proberen om deze kort te houden, alhoewel dat waarschijnlijk moeilijk zal gaan worden mezelf kennende.

Neem op tijd de rust, maar vooral:

geniet, geniet en geniet.

Anoniem zei

Nog zo vele etappes te gaan. Bravo hoor. Lekker uitrusten en vooral goed eten. Hoe beviel het slapen tussen de kloosterlingen of waren die daar niet meer? Hoe gaat het met de spierpijn Conny. Warm houden die onderdanen. Geniet van de natuur en steun elkaar, jullie kunnen het.Wij bewonderen jullie, heb zelf ooit de vierdaagse gelopen maar dit is wel veel zwaarder.Daarom bravo hoor.
Liefs voor jullie drietjes van Ma en Pa

Anoniem zei

Hoi Reggy
Even kijken hoe het met je voetreis vergaat .
Maar zo te zien gaat het goed is leuk om je te volgen hier . Zal je in de gaten houden :-).
Veel suc6 nog verdere want je moet nog een paar voetstapjes zo te zien .

Groeten Ad (savatage)

Anoniem zei

Lieve Conny, Adrienne en Reggy,

In gedachte zie ik jullie gaan. De rugzakken wat zwaarder, omdat op een warme dag je meer jacks e.d in de rugzak doet. Het gezicht van Conny wordt iets roder van de inspanning. Nu bijna een week onderweg zal de 'afstand' naar Nederland ook groter worden. De eigen sfeer en de ontmoetingen onderweg helpen daarbij.
We hebben nu een paar mooie dagen, maar die breng ik grieperig in bed door. Gaat ook wel weer over.
Houd vol en geniet jullie tocht naar Santiago.
Liefs, Kees

Wilbas zei

Hallo lieve meiden,

Jullie zijn vandaag een week en route, hetgeen mij noopt een kleine bijdrage aan deze blog te leveren. Van A3enne hoorde ik al dat het goed gaat (behoudens een paar zere voeten)en dat het weer warmer wordt. Dat is beter dan al die regen maar dan gaan, zoals Kees al zei, de rugzakken zwaarder worden en het lopen wat zweteriger. Ik vewacht vandaag weer een telefoontje em hoor dan hoever jullie weer zijn opgechoten richting Santiago. Heel veel succes en goede moed toegewenst van Wil (the lone rider)

Anoniem zei

Steeds meer respect voor deze onderneming :-)!!Leef met jullie mee met alle kleine pijntjes gr Wil